Zamówienie
na telefon w dostawie
22 404 17 92Dostawa od 1100 do 1900
od 1900 do 2300 pyszne.pl

Opinie

Smaczny kebab
2017-09-27 18:06:36, autor: Fel

Ja wprawdzie nie byłem w lokalu ale zamawiałem kilkukrotnie przez Pyszne.pl i nigdy się nie zawiodłem:)

Higiena
2017-09-21 07:11:46, autor: Archy

Aczkolwiek kebaby maja bardzo dobre no ale higiena do poprawy

Higiena
2017-09-20 09:30:38, autor: Archy

Witam Pracownicy przygotowujacy kebaba w tej dziurze przygotowują jebaby brudnymi rękoma. Pan ktory robił kebaba czyścił blat i szyby szmatą w lokalu a wczesniej przyjął gotówke w czarnych gumowych rekawiczkach i w tych samych robił kebaba. Następnie tego kebaba bez umycia rąk i zmiany rekawiczej zawinął go złozył a potem wyjac z piecyka..... A kiedys widziałem jak facet nakładał kawalki surowego kurczaka o 24 na rozen w srodku ( bo pryzgotowywał na jutro kebab ) i tymi samymi rekawiczkami potem wyjał podpitemu facetowi kebaba z piecyka i mu go podał!!!!! Praconiwcy mają rekawiczki tylko dla picu!!!

PŁATNOŚĆ GOTÓWKĄ
2017-09-17 00:27:43, autor: US

Po 19 płatność TYLKO GOTÓWKĄ (odpowiedź panienki zza kasy, na pytanie: dlaczego?). W weekendy również w środku dnia "TERMINAL ZEPSUTY". Bardzo ciekawe. Może ktoś z odpowiedniego urzędu powinien tym się zająć?!

Negatywna opinia
2017-09-09 23:25:40, autor: Kebaboznawca

Przyszedłem, zamówiłem, zjadłem do końca tylko dlatego, że był drogi... Smak to porażka... Bardzo nie polecam!

Słabo
2017-09-09 23:20:46, autor: Aga

Nie wiem skąd te pozytywne opinie ! ?? Zamówiliśmy Kebaby i Felafela. Felafel tragiczny, kebab średni i na dodatek pomylone ciasto, dostaliśmy na grubym a miało być na cienkim. Nie polecam ! Nigdy więcej

Nieprofesjonalne zachowanie
2017-09-09 23:07:13, autor: SKANDAL

Jak mnożna powiadomić zamawiającego po godzinie od złożenia zamówienia, że to właśnie zamówienie nie zostanie zrealizowane bo PAN KIEROWCA chce iść do domu za 8 minut. Ewidentny brak organizacji w obsłudze klienta i dostawach. Zero poszanowania dla klienta. Nigdy więcej tu nie zamówię i nie polecam innym!!!!!!


2017-09-07 23:41:38, autor: BillySek

классный веб ресурс http://mutki1.biz/


2017-08-28 05:01:09, autor: Robertwix

Как заработать на отзывах? Популярные сайты для заработка на отзывах - Глобус заработок в интернете, Заработок в интернете Socpublic.

Spoko
2017-08-21 16:53:40, autor: Gutek

W faraonie jadem od czasu do czasu i jeszcze nie trafiłem na zimne mięso :) może dlatego, że jadam na miejscu i nie czekam na dostawę. Ogólnie spoko, czasem jest ściema bo trzeba płacić gotówką. Ale ja płacę tylko kartą i nie ma ummie innej opcji. Polecam jako szybki towar.


2017-08-03 03:39:19, autor: MajorGroob

гуманный вебресурс http://maglid.ru/breloki-pvh.html

MASAKRA!!!!!!!!!!!!
2017-07-03 20:56:49, autor: Zawiedziony stały klient!

ODRADZAM!!!!! Zamówiliśmy 2 kebaby XXL jeden na grubym z baraniną drugi na cienkim z baraniną. Nie dość, że jedzenie było zimne to zamiast baraniny był kurczak i smakował jak gotowany. Na dodatek był strasznie blady i bez smaku. Kebab XXL składa się w większej części z cebuli i kapusty, kilka kawałków zimnego mięsa. Zdecydowanie odradzam!!!!

TRAGEDIA, NIE POLECAM
2017-06-30 11:16:49, autor: TRAGEDIA

ODRADZAM KAŻDEMU, ISTNA TRAGEDIA!!!! Zamówiliśmy kebab z kurczaka w picie - mięso z kurczaka wyglądało jak ugotowane, wyciągnięte z rosołu, niedoprawione, nieopieczone, nijakie w smaku. Z Zamówiliśmy również zestaw kebab z opiekanymi ziemniakami - ziemniaki nieopieczone tylko wymaczane w jakimś curry, żółte i paskudne, rozgotowane. 20 minut później istna Niagara, 30 minut spędzone w toalecie. NIE POLECAM!!! jedyne do czego się nie można przyczepić to czas dostawy, zamiast obiecanych 90 minut dowieźli w ok.50. I to jest jedyny plus tego lokalu.

MASAKRA
2017-04-18 13:18:00, autor: Masakra

Nie polecam tego kebab wczoraj zamowilem kebab przez pyszne.pl przyjechal na czas ale chyba tego kebab wyjeta prosto z lodowki, byl zimny i nie zjadliwy!!!

Super :)
2017-03-23 19:07:46, autor: bebe

Pyszne i świeże produkty. Duży wybór dań wegetariańskich. Bardzo miły personel, sprawnie wydający zamówienia.

Najlepszy Kebab w Warszawie.
2017-03-19 08:20:21, autor: Izka

Bardzo smaczne jedzenie, duże porcje, a do tego przystępna cena posiłków. Przesympatyczna obsługa, zawsze uśmiechnięci i pomocni, pomimo ciężkich warunków pracy i dużej ilości gości.

Pyszne
2017-02-10 23:05:26, autor: Raca

Zamówiony przez pyszne.pl późną porą dotarł bez przeszkód (nawet szybciej niż strona przewidywała). Duży i pyszny, polecam (:


2016-11-02 04:52:12, autor: FENOMEN

Bardzo dobry Kebab.Obsługa i jedzenie na najwyższym poziomie u mnie w Białymstoku sam syf totalny został i patologia społeczna!!!Na pewno latem na wakacjach lub jak będę w Warszawie będę tam wracać bo mam sentyment do tego miejsca!!!

opinia
2015-09-22 19:29:45, autor: oceniam na 5

zamawiam głownie telefonicznie, super kebab chyba najsmaczniejszy w Warszawie Pani przyjmująca zamówienia zawsze b.miła , plus za miły głos, bardzo polecam

Polecam
2015-06-22 16:04:30, autor: Ewelka_

Odwiedzamy kebab z narzeczonym średnio raz w miesiącu, zapraszamy znajomych, rodzinę, wszystkim smakuje :-) polecam serdecznie!

POLECAm
2014-11-08 12:06:14, autor: piotr

ok 30-40min temu zamowilem powiekszony talerz kebab z baraniny (za 20pln) na goclaw. Obsluga telefoniczna bardzo mila, dostawa szybka okolo 15-20min. Talerz kebab cieply, dostawca bardzo mily z usmiechem na twarz. 2 Oddzielne pudelka jedno cale wypchane miesem i frytkami, drugie z surowkami.. do tego smaczny ostry sos i czosnkowy. Polecam!

POLECAM
2014-10-21 13:42:38, autor: Prażanka

Błyskawiczna dostawa, estetycznie zapakowane. Świeże i smaczne jedzenie w przystępnej cenie. Co do obsługi na centrali można mieć pewne zastrzeżenia w zależności od dnia. Pozdrowienia dla uczciwego,sympatycznego, przeuroczego Pracownika o śniadej cerze. pozdrowienia z ul.Międzynarodowej :)

polecam serdecznie
2014-10-20 12:40:23, autor: Prażanka

Zamówiliśmy ostatnio po godz. 23.00 i dowieżli w ciągu 20 minut! Kolejnym razem także przesyłka była błyskawiczna. Falafele może trochę zimne, ale PYSZNE, świeże! Polecam serdecznie.

Super !
2014-04-13 17:11:50, autor: Kamil

Kebab świetny. Super obsługa zarówno na miejscu jak i z dostawą. Szybko dostarczają. Polecam z czystym sumieniem ;)

Pychotka
2014-02-17 17:14:15, autor: Ja

Kebab jak najbardziej PYCHA :) Godny polecenia!

10/10
2014-02-14 18:20:03, autor: Emilia

Czas oczekiwania nas zaskoczył, pan powiedział ok.40min, kebab był po 20. Kolejne zdziwienie wielkość i jakość kebsa. Jak dla mnie rewelacja, polecam!

Dużo mięcha
2014-01-03 15:10:44, autor: Marian

Polecam. Dla głodomora jedna sztuka na grubasie wystarczy. Z reguły gdzie indziej mam ochotę na dokładkę a tu się najadłem.

Exstra.
2013-12-18 20:36:38, autor: pipi811

Kebab rewelka Polecam Wszystkim. Najlepszy jaki jadlam.

Polecam
2013-12-18 17:08:47, autor: Azmodan

Polecam bardzo dobry zestaw wegetariański. Pierwsza knajpa gdzie sos ostry jest serio ostry. Zamawiam u nich zawsze kiedy mam ochotę na coś dobrego. I jeszcze jedna ważna sprawa, bardzo sympatyczna obsługa.

Z...y
2013-12-13 10:28:18, autor: Łuki

Mega mega dobry

Oferujemy : Kebab na terenie miasta Warszawa na Pradze Północ oraz Pradze Południe.

Copyright © Faraon Kebab Warszawa 2012
Projekt i realizacja: JM Group